Home / Service Auto
Oferte speciale service Contact service Radacini

Service
Radacini Brasov

Oferte si preturi competitive
Garantia reparatiilor cu piese originale
Tehnici de reparatii la standardele producatorilor
Echipa pregatita la standarde
Verificari de iarna si vara gratuite
Service modern, complet echipat

Repara-ti sau intretine-ti masina

la Service Radacini Brasov

Service-ul Radacini Motors Brasov iti ofera servicii profesionale de reparatie si intretinere pentru masina ta Opel, Chevrolet, Honda sau Mazda la preturi competitive. Ai garantia reparatiilor realizate exclusiv cu piese si accesorii originale, de catre o echipa profesionista de tehnicieni instruiti periodic prin cursuri organizate de Opel, Chevrolet sau Mazda.

Service-ul Radacini Motors Brasov este este service-ul pe care te poti baza atunci cand masina ta are nevoie de atentie. Executam toate tipurile de operatiuni de mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie si ITP cu echipamente de ultima generatie. Realizam reparatii si servicii de intretinere de la cele mai uzuale la cele mai complexe, pentru autoturisme Opel, Chevrolet, Honda, Mazda si autovehicule utilitare Opel.

ÎNREGISTREZĂ-TE ÎN MYOPEL AZI ȘI BUCURĂ-TE DE TOATE BENEFICIILE!

Cu myOpel eşti câştigător! myOpel este platforma online dedicată tuturor posesorilor de Opel indiferent de vârsta mașinii care conține acum și informații OnStar. Tu știi care sunt beneficiile și...
 

Intra acum pe myopel.com.ro si inregistreaza-te!

Opel lansează în Europa un nou program menit să își fidelizeze clienții atât de mașini noi cât și rulate. Programul se numește myOpel și se aliniază tendințelor și cerințelor consumatorilor – platformă digitală, accesibilă exclusiv...

Claudia Schiffer este Ambasador European al Opel

    Supermodelul va fi vedeta noii campanii publicitare „It’s a German”     Primele spoturi cu Opel Meriva şi Mokka vor apărea deja pe posturile TV europene la mijlocul lunii ianuarie Rüsselsheim. A...
 

Totul ţine de perspectivă: Opel ADAM este unic, indiferent de dimensiuni

Urări din partea lui Moş Crăciun: Opel ADAM ia cadouri pentru Anul Nou de la Polul Nord Varietate infinită: mai multe variante, culori şi elemente de decor pentru ADAM în 2014 Individualitate: disponibil acum cu 16 culori pentru caroserie (+5!)...

OFERTE AVANTAJOASE!
La service-ul Radacini Motors Brasov primesti un bun raport pret / calitate pentru reparatiile cu piese originale Honda, Opel, Chevrolet, Honda  sau Mazda.
Iti oferim transparenta in emiterea facturilor si asupra preturilor, iar orice modificare sau operatie aditionala va fi mai intai agreata cu tine.

In plus, iti oferim decontare directa cu cele mai importante societati de asigurare din tara (ALLIANTZ TIRIAC, ASIROM, BCR ASIGURARI, GENERALI ASIGURARI, GROUPAMA ASIGURARI, OMNIASIG, UNIQA).

CONFORT SI SERVICII COMPLETE
La Radacini Motors Brasov ne pasa de tine si de masina ta si iti oferim: O sala de asteptare moderna unde esti servit in mod gratuit cu o bautura la alegere, posibilitatea de a viziona din sala de asteptare lucrarile efectuate la masina aflata in service, Internet Wireless si Parcare spatioasa cu acces usor.

REPARATII LA STANDARDE
Service-ul Radacini Motors Brasov este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru intretinerea si repararea masinii tale. Iti oferim o gama intreaga de operatiuni:

 • Mecanica-Electrica, Tinichigerie-Vopsitorie
 • ITP
 • Geometrie Roti, Test frana si amortizoare
 • Testare noxe
 • Montaj de accesorii (alarme auto, GPS, DVD, car kit, telefon mobil, pornire de la distanta)
 • Schimb de anvelope si Echilibrat roti
 • Mentenanta instalatiei de aer conditionat

CALITATE GARANTATA
Folosim piese originale cu garantie acordata de producator, montate de tehnicieni instruiti conform standardelor Honda, Opel, Chevrolet si Mazda.

 • Garantie 24 luni pentru toate piesele de schimb
 • Garantie 3 luni la operatiile de manopera
 • Aplicam tehnici de reparatii aprobate de producator
 • Service-ul nostru este certificat cu standardul de calitate ISO 90001

  Disclaimer: ” SC. Radacini Motors SRL, detine Autorizatie de Mediu pt activitatea de service auto cu vopsitorie si spalatorie auto,  cod CAEN 5020 ( rev1) sau cod CAEN 4520 ( rev2). Conform Autorizatiei de Mediu se monitorizeaza factorii de mediu: apa, aer, sol. Nu s-au inregistrat depasiri ale valorilor maxim admise de prevederile legale pentru indicatorii utilizati.”