Oferte si promotii la Service Radacini Brasov

Intra acum pe myopel.com.ro si inregistreaza-te!

Opel lansează în Europa un nou program menit să își fidelizeze clienții atât de mașini noi cât și rulate.

Programul se numește myOpel și se aliniază tendințelor și cerințelor consumatorilor – platformă digitală, accesibilă exclusiv prin internet care pune la dispoziția celor care se înscriu informații utile despre autovehiculele lor.

Care sunt avantajele pe care posesorii de Opel le pot descoperi la înregistrarea în platforma myOpel?

 • Acces la tot istoricul mașinii în Service-urile Opel*
 • Informare dacă mașina este afectată de vreo campanie tehnică de rechemare în Service
 • Vizualizare a opțiunilor mașinii...

Claudia Schiffer este Ambasador European al Opel

    Supermodelul va fi vedeta noii campanii publicitare „It’s a German”     Primele spoturi cu Opel Meriva şi Mokka vor apărea deja pe posturile TV europene la mijlocul lunii ianuarie Rüsselsheim. A apărut în paginile a peste 1000 de...

Totul ţine de perspectivă: Opel ADAM este unic, indiferent de dimensiuni

Urări din partea lui Moş Crăciun: Opel ADAM ia cadouri pentru Anul Nou de la Polul Nord Varietate infinită: mai multe variante, culori şi elemente...

Opel Monza Concept: infotainment şi conectivitate pentru viitor

Inovator: conceptul Monza oferă o experienţă unică în materie de instrumente şi infotainment Revoluţionare: proiectoarele LED creează un...

Opel Service Favorit

OPEL Service Favorit e cel mai nou Program de fidelizare a posesorilor de Opel. Programul presupune acordarea unor reduceri din preţul pieselor originale şi din cel al manoperei la  Service Opel Radacini Motors...
 

Casco Opel

Casco Opel oferit in colaborare cu Allianz Tiriac Casco Opel - Allianz Tiriac Opel Casco, produs oferit în colaborare cu Allianz-Țiriac, reprezintă o garanție financiară în situațiile neplăcute cu care, în calitate de conducător auto te poți...

Servicii complete si Calitate Garantata

Ai cel putin 10+1 motive pentru care trebuie sa alegi service-urile Radacini Motors pentru a-ti repara masina:

 • Piesele de schimb originale pe care le folosim in service beneficiaza de 2 ani garantie.
 • Tehnicienii nostri sunt la curent cu ultimile noutati, know-how si informatii.
 • Service-urile Radacini, fiind service-uri autorizate, dispun de echipamente specializate de diagnostic pentru toate vehiculele, ceea ce permite ca timpul petrecut in service sa fie mai scurt, mai eficient si  putin costisitor.
 • Toti tehnicienii din service-urile Radacini participa la cursuri tehnice organizate de producatorii de autoturisme. Aceste cursuri sunt organizate periodic cu scopul de a tine la curent tehnicienii din service cu ultimele tehnologii si inovatii in domeniu.
 • La momentul in care vei dori sa-ti vinzi masina, valoarea ei va creste daca in caietul de service exista inregistrata perioada completa de garantie cu reviziile efectuate.

 • Service-urile noastre iti transforma timpul de asteptare intr-unul placut. De asemenea, suntem dispusi sa oferim clientilor nostri metode alternative de transport atunci cand acest lucru este necesar si posibil.
 • Contravaloarea serviciilor oferite este agreata in avans. Nu se efectueaza nici o operatie suplimentara fara permisiunea proprietarului masinii.
 • Service-ul autorizat tine evidenta detaliata si la zi a interventiilor realizate masinii tale si din acest motiv, el este cel mai in masura sa dea sfaturi pentru interventiile viitoare.
 • Piesele de schimb originale, au o calitate ridicata si sunt singurele produse create special si testate pentru ca sa ofere maximul de performanta si design.
 • Procedurile noastre de eliminare a deseurilor  precum uleiurile de motor si transmisie, baterii si parti metalice inutilizabile, sunt prietenoase cu mediul.
 • Si nu in ultimul rand, preturile din service-urile Radacini nu sunt mai mari: dimpotriva, ele sunt competitive. Datorita faptului ca se folosesc piese de schimb si accesorii originale, vizitele tale in service se vor reduce ca numar.