Home / Noutati / Noua Mazda CX-5 a obținut 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP

Noua Mazda CX-5 a obținut 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP

Pentru cele mai recente si cele mai importante articole publicate in mass media, stiri, noutati si evenimente din activitatea grupului Radacini Brasov vizitati periodic sectiunea media sau abonati-va la newsletter-ul nostru.

• Protecţie excepţională pentru adulţi, copii şi pietoni
• Asistentul de frânare inteligent avansat pentru oraș (Sistem autonom de frânare de urgenţă) în echiparea standard
• Siguranţă şi stil: filosofia Mazda Proactive Safety şi design KODO Soul of Motion

București, 6 septembrie, 2017 Noua Mazda CX-5 a fost evaluată drept una dintre cele mai sigure maşini de familie ce poate fi cumpărată. Euro NCAP, organizaţia independentă care evaluează siguranţa maşinilor noi în Europa, i-a acordat noii Mazda CX-5 nota maximă de 5 stele pentru siguranţă.

Verdictul a fost pronunţat în baza testelor riguroase de impact şi a evaluării sistemelor sofisticate de asistenţă pentru şofer, care sunt în echiparea standard a noului model. Disponibilă deja în Europa, noua Mazda CX-5 a obţinut scoruri excepţionale în ceea ce privește protecţia pentru adulţi, copii şi pietoni.

Jeff Guyton, Preşedinte şi CEO Mazda Motor Europe a declarat: „Siguranţa oamenilor care conduc maşinile noastre, dar şi a celor din jurul lor, este foarte importantă pentru Mazda. Acest lucru este reflectat de punctajul de 5 stele acordat de Euro NCAP. Este dovada îmbunătăţirii gamei de tehnologii avansate de siguranţă care alcătuiesc filosofia noastră Proactive Safety şi îi vor asista pe şoferi.”

Noua Mazda CX-5: Euro NCAP evaluări de siguranţă
Cele 5 stele reprezintă un tribut pentru munca excepţională a designerilor şi inginerilor Mazda, care au refuzat compromisurile în timpul dezvoltării noii Mazda CX-5. Ilustrează cum şoferii SUV-ului compact se pot bucura atât de siguranţă excepţională, mulţumită filosofiei Mazda Proactive Safety, cât şi de un design inspiraţional, ca rezultat al stilului Mazda KODO Soul of Motion.